Budget Aluminium jaloezieŽn 16/25 mm

U wilt goedkope aluminium jaloezieën van 16/25mm online kopen? Op Jaloezieenstunter.nl hebben we diverse soorten voor u. Onze jaloezieën zijn van een goede kwaliteit tegen de scherpste prijs!. U heeft de keuze uit meer dan 30 kleuren. In ons bestelproces kunt u de gewenste jaloezieën op maat samenstellen. Onze jaloezieen zijn echt maatwerk! Ze worden niet vanaf een bepaalde breedte op maat ingekort (met gescheiden bediening), maar echt op maat geproduceerd, waarbij u zelf aan kunt geven aan welke kant de bediening moet komen.

Kwaliteit op maat gemaakt

Al onze producten hebben een kwaliteitsgarantie. Ook onze budgetlijn. De bovenbak van onze goedkope jaloezieën is we van staal. Deze bovenbak heeft een hoogte van 24 mm. De C-onderlat heeft een breedte van 19 mm en een hoogte van 10 mm. De binnenliggende eindkappen zijn van kunststof gemaakt. De kleur van de bovenbak en de onderlat stemmen we af op uw gewenste kleur van de lamellen. De maximale breedte van de jaloezieën is 240 cm. De maximale hoogte is 260 cm bij een breedte van 150 cm. Hoe breder de jaloezie is, hoe meer de hoogte afneemt. Bij Jaloezieenstunter.nl krijgt u waar voor uw geld!

Goedkope jaloezieën bestellen?

Op Jaloezieenstunter.nl kunt u snel en eenvoudig goedkope aluminium jaloezieën van 16/25 mm bestellen. U bespaart tot wel 60%! Onze budgetlijn met aluminium jaloezieën is exclusief online verkrijgbaar. Deze jaloezieën en de kleurstalen zijn dan ook niet te bekijken in onze showroom.

Meten en monteren

Als u het lastig vindt om de maten op te nemen, dan kunt u het beste onze meetinstructie volgen. Wilt u graag zelf uw bestelde producten monteren? Dan kunt u onze montage-instructie raadplegen.


Lees meer
Kan geen verbinding maken met databaseserver