Budget Aluminium jaloezieŽn 50mm

Goedkope jaloezieën 50 mm vindt u in de webshop van Jaloezieenstunter.nl. We bieden niet alleen de scherpste prijs, we leveren ook op maat. Daardoor bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct. Onze budget aluminium jaloezieën zijn betaalbaar en leveren we snel uit. Niet voor niets zijn we al jaren de grootste online leverancier van zonwering en raamdecoratie.

Op maat gemaakt

Al onze producten in de budgetlijn hebben een kwaliteitsgarantie. Onze goedkope jaloezieën hebben een bovenbak van staal die een hoogte van 51 mm heeft. De gesloten onderlat heeft een breedte van 51 mm en een hoogte van 20 mm. De kleur van de bovenbak en de onderlat is hetzelfde of bijpassend als/aan uw de kleur van de lamellen. De binnenliggende eindkappen maken we van kunststof. De maximale breedte van de jaloezieën is 240 cm. De maximale hoogte is 260 cm bij een breedte van 150 cm. Hoe breder de jaloezie is, hoe meer de hoogte afneemt.

Goedkope jaloezieën

Op Jaloezieenstunter.nl bestelt u snel en eenvoudig goedkope aluminium jaloezieën in de populaire maat van 50 mm. U bespaart tot wel 60%. Onze budgetlijn met aluminium jaloezieën is exclusief online verkrijgbaar. Deze jaloezieën en de kleurstalen zijn dan ook niet te bekijken in onze showroom. Wilt u thuis onze kleurstalen bekijken? Kleurstalen vraagt u aan via het opmerkingenveld of hier.

Bekijk de Meetinstructie Jaloezieën
Bekijk de Montage-instructie Jaloezieën
Bekijk de Productinformatie Traditionele jaloezieën


Budget Aluminium jaloezieën 50mm
Bestellen is eenvoudig
Volg onderstaande stappen en na iedere keuze wordt de prijs in de rechterkolom aangepast.
1.
Afmetingen
Vult u de gewenste maakmaten in: Gewenste breedte: cm (max. 100 cm) Gewenste hoogte: cm (max. 1100 cm)
2.
Bediening
3.
Lamelbreedte
4.
Kleur
Onze budgetlijn-jaloeziecollectie bestaat uit ca. 30 verschillende kleuren en dessins. Kies uit 1 van de onderstaande kleuren. Op de bestelpagina kunt u aanvinken bij uw bestelling cq orderbevestiging kleurstalen te willen ontvangen. Wij sturen u in dat geval ca. 5 kleurstalen toe in de kleurenrange die u hier heeft uitgekozen.


5.
Opties
Extra optie:
Kosten
?
(meerprijs +€ 28.00)
?
(meerprijs +25%)
Totaalprijs: € 0,00

Afmetingen
Bediening
Lamelbreedte
Kleur
Totaalprijs: € 0,00
Op jaloezieënstunter.nl kunt u snel en eenvoudig aluminium lamellen van 50mm bestellen. Kwalitatief hoogwaardige jaloezieën tegen de allerlaagste prijzen!