Budget houten jaloezieŽn 35mm

Houten jaloezieën zijn mooi en praktisch. Ze passen door hun tijdloze uitstraling in bijna elk interieur. De budget houten jaloezieën 35 mm zijn populair vanwege de topkwaliteit voor een scherpe prijs. Dat voordeel kunnen we u bieden, omdat we onze producten rechtstreeks leveren uit onze Suntex jaloeziefabriek. De budgetlijn met houten jaloezieën is alleen online verkrijgbaar. Deze jaloezieën kunt u niet in onze showroom bekijken.

Constructie houten jaloezieën

De bediening van de budgetlijn houten jaloezieën heeft een gescheiden bediening. Aan de linkerkant bevindt zich het tuimelmechanisme en aan de rechterkant de rem. U bevestigt de bovenbak aan beide uiteinden met ophangbeugels. Ook het middenstuk kunt u zo bevestigen. In onze bevestigingsset vindt u alle benodigde materialen.

Goedkoop én op maat

U kunt uw budget houten jaloezie ook met ladderband uit laten voeren. De kleur van de ladderband wordt bepaald door de lamelkleur. De breedte van de ladderband is 25 mm bij de 35 mm lamellen en 38 mm bij de 50 mm lamellen. De tolerantie voor de afmetingen van de budgetlijn houten jaloezieën zijn: +/- 3 mm in de breedte en +/- 5 mm in de hoogte. De uiteinden van de lamellen zijn niet afgewerkt.

Hulp bij meten en monteren?

Wilt u graag meer informatie voordat u bestelt? Bekijk dan de productinformatie of de meetinstructie. Als u de producten bestelt heeft, dan kunt u onze montage-instructie raadplegen.

De budgetlijn houten jaloezieën zijn wat beperkter in afmeting en kleur. Klik hier voor meer kleurkeuze, grotere afmetingen of een echt Nederlands maatwerk product.


Lees meer
Kan geen verbinding maken met databaseserver