Budget houten jaloezieŽn 50mm

Houten jaloezieën 50 mm zien er mooi uit en geven een kamer een unieke sfeer. Het enige nadeel is dat houten jaloezieën vrij prijzig kunnen zijn. Bij Jaloezieenstunter.nl kunt u uw eigen houten jaloezieën goedkoop bestellen, waardoor u zich niet hoeft af te laten schrikken door de prijs. Wij hebben namelijk een eigen budgetlijn met jaloezieën, gemaakt van echt hout.

Goedkoop en op maat

Het grote voordeel van Jaloezieenstunter.nl is dat u houten jaloezieën goedkoop op maat kunt bestellen. De budgetlijn met houten jaloezieën is alleen online verkrijgbaar. Het is dan ook niet mogelijk om deze jaloezieën in onze showroom te bekijken.

Bestellen is eenvoudig

Om online uw bestelling voor goedkope houten jaloezieën op maat te plaatsen moet u enkele stappen doorlopen. Als eerste geeft u de gewenste hoogte en breedte op. Dan kiest u de gewenste kleur hout en of u de jaloezieën in-de-dag of op-de-dag wilt plaatsen. De bovenbak van de jaloezieën dekken we af met een koof in de kleur van de lamellen. Wenst u meer informatie voordat u bestelt? Bekijk dan de productinformatie of de meetinstructie. Als u de producten bestelt heeft, dan kunt u onze montage-instructie raadplegen.

De budgetlijn houten jaloezieën zijn wat beperkter in afmeting en kleur. Voor meer kleurkeuze, grotere afmetingen of een echt Nederlands maatwerk product klikt u hier.
  Afdeklat bij houten jaloezieën

De bovenbak van de jaloezie wordt afgedekt door middel van een koof die in de lamelkleur wordt geleverd.Budget Houten jaloezieën 50 mm
  • Budget houten jaloezieën 50mm
  • Budget houten jaloezieën 50mm
  • Budget houten jaloezieën 50mm
  • Budget houten jaloezieën 50mm
Bestellen is eenvoudig
Volg onderstaande stappen en na iedere keuze wordt de prijs in de rechterkolom aangepast.
1.
Afmetingen
Vult u de gewenste maakmaten in: Gewenste breedte: cm (max. 100 cm) Gewenste hoogte: cm (max. 1100 cm)
2.
Kleur

Onze budgetlijn-jaloeziecollectie bestaat uit ca. 30 verschillende kleuren en dessins. Kies uit 1 van de onderstaande kleuren. Op de bestelpagina kunt u aanvinken bij uw bestelling cq orderbevestiging kleurstalen te willen ontvangen. Wij sturen u in dat geval ca. 5 kleurstalen toe in de kleurenrange die u hier heeft uitgekozen.

3.
Opties
Extra optie:
Kosten
(meerprijs +30%)
Totaalprijs: € 0,00

Afmetingen
Kleur
Totaalprijs: € 0,00
U bent op zoek naar goedkope houten jaloezieën? Bij Jaloezieenstunter.nl kunt u uw eigen houten jaloezieën goedkoop ontwerpen en bestellen.