Budget plissť DEP1415

De meest functionele raamdecoratie tegen de laagste prijs. Kan dat wel? Ja! Checkt u zelf de prijzen van onze kwaliteitsproducten. De geliefde top-down-bottom-up plissé is in een budgetlijn ontworpen, de plissé DEP1415. Hierdoor kunt u meer dan ooit profiteren van onze scherpe prijzen en bent u verzekerd van onze topkwaliteit producten.

Alleen online te koop

Met de budgetlijn plissé DEP1415 kunt u de stof op iedere gewenste positie voor het raam plaatsen. De bediening is door middel van een greep welke op de aluminium lat is geplaatst. Dat maakt deze plissé uitermate geschikt voor kiep-, kantelramen. De budgetlijn producten en kleurstalen zijn niet in onze showrooms te bekijken. Dit product verkopen we uitsluitend via deze website. Kleurenstalen sturen we tezamen met de orderbevestiging naar u toe.

Afmetingen

De minimale breedte van dit product is 20 cm. Maximale breedte 120 cm bij een hoogte van 210 cm. Tussen de breedtes van 120-150 cm is de maximale hoogte 150 cm. Indien u dit product voor grotere ramen toe wilt passen, kiest u dan voor het type DEP1110.
Dit product wordt op dezelfde wijze ingemeten als het product van de Meetinstructie Plissé
 

Dit product wordt op dezelfde wijze ingemeten als het product van de Meetinstructie Plissé

goedkope plisse topdown meetinstructie

Lees meer
Kan geen verbinding maken met databaseserver