Goedkope houten jaloezieŽn

Jaloezieënstunter levert goedkope houten jaloezieën op maat. Wij hebben de productie van uw jaloezieën volledig in eigen hand. Hierdoor zijn de prijzen van onze jaloezieën tot wel 60% goedkoper dan bij onze concurrenten. Wij maken de jaloezieën altijd volledig op maat.

Verschillende lamelbreedte

Jaloezieënstunter levert twee verschillende soorten goedkope houten jaloezieën: de budgetlijn 35 mm en de budgetlijn 50 mm. Het verschil is de lamelbreedte. De lamellen zijn 35 millimeter of 50 millimeter breed. In de keuze voor een lamelbreedte is het belangrijk dat u bedenkt dat een smallere lamel voor minder inkijk en lichtinval in de kamer zorgt. Een grotere lamel past daarnaast vaak beter bij een groot raam.

Het aanbod houten jaloezieën

Het aanbod van Jaloezieënstunter is door het maatwerk zeer groot. Het is hierdoor niet mogelijk om elke jaloezie op onze website te plaatsen. Om u een beeld te geven van de kosten voor specifieke houten jaloezieën, hebben we een aantal standaardmaten opgesteld.
Houten jaloezie 35mm type 1
Breedte: 60cm
Lengte: 60cm
Kleur: EW03: Classic houtkleur
€ 69,95
Houten jaloezie 35mm type 1
Breedte: 60cm
Lengte: 60cm
Kleur: EW03: Classic houtkleur
€ 69,95
Houten jaloezie 50mm type 1
Breedte: 80cm
Lengte: 60cm
Kleur: EW03: Classic houtkleur
€ 79,50
Houten jaloezie 50mm type 2
Breedte: 60cm
Lengte: 60cm
Kleur: EW08: Crème wit
€ 87,98

Goedkope houten jaloezieën kopen

Bij Jaloezieënstunter kunt u uw eigen houten jaloezieën goedkoop ontwerpen en bestellen. Het samenstellen is heel eenvoudig. Op de productpagina van de 35mm en de 50mm budget jaloezie vindt u een besteltool. In deze besteltool vult u de gewenste maat in. De kleinste jaloezie die wij kunnen leveren is 28 centimeter breed en 28 centimeter hoog. Voor een budget jaloezie rekenen wij een maximale afmeting van 100 centimeter breed en 1100 centimeter hoog. Na het doorgeven van de afmeting kiest u bij stap 2 de kleur. Onze budgetlijn bestaat uit circa 30 verschillende kleuren en dessins. Bij stap 3 heeft u de mogelijkheid om extra opties toe te voegen. Bij elke keuze die u in het bestelproces maakt wordt de prijs automatisch bijgewerkt. U krijgt dus direct inzicht in de kosten van de houten jaloezieën. Indien u tevreden bent met uw bestelling voegt u deze toe aan uw winkelwagen. Hier vult u uw gegevens in en kiest u een bezorgmethode. Wij rekenen €7,50 bezorgkosten voor levering in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor bezorging op de Waddeneilanden en in het buitenland rekenen wij €20,- bezorgkosten. Het is ook mogelijk om de houten jaloezieën af te halen bij ons magazijn in Cruquius, vlak onder Haarlem. Na het bepalen van de bezorgmethode kiest u betalingswijze. U kunt betalen via iDEAL, creditcard, overboeking, Mr. Cash (België) of SOFORT Überweisung (Duitsland).

Klantenservice

Onze klantenservice is bereikbaar via het online contactformulier of via Tijdens openingstijden kunt u ons ook telefonisch bereiken op het telefoonnummer 023 529 0067. Wij zijn van maandag tot en met donderdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Vrijdag zijn wij geopend van 09.00 tot 15.00 uur en op zaterdag kunt u ons bereiken van 11.00 tot 15.00 uur. Heeft u vragen over de meten of monteren van onze producten? Dan kunt u ook kijken bij de meet- of montage-instructie.