Klantenservice JaloezieŽnStunter

JaloezieënStunter is een webshop van Suntex. Suntex is opgericht in 1987. Online vindt u diverse producten, waaronder jaloezieën en plisse. De vraag naar degelijke zonwering voor een zo laag mogelijke prijs zien we natuurlijk veel voorbij komen. Daarom hebben we gekozen om een webshop te starten waar we onze budget versie van verschillende producten duidelijk en overzichtelijk compact kunnen aanbieden. Door onze strenge kwaliteitscontroles garanderen wij ook voor de budgetversie de beste producten, uiteraard tegen de scherpste prijs. Om deze prijs aan te kunnen houden is het echter niet mogelijk om bijvoorbeeld de producten in onze showroom te komen bekijken. De producten zijn uitsluitend via www.jaloezieenstunter.nl te bestellen. Bij uw bestelling kunnen we u per post de kleurstalen toesturen.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen per bestelling (ongeacht het aantal producten):
  • € 7,50 voor iDEAL of overboekingen (vóór levering).
  • € 10,00 onder rembours (contant bij afleveren).
Voor de Waddeneilanden geldt een toeslag van € 20,- per bestelling.

We bezorgen (bijna altijd) op woensdag of vrijdag met eigen vervoer of vervoerder. U krijgt vóór levering een mail met een volgsysteem om uw levering te volgen. Op de orderbevestiging geeft u zelf aan op welke dag uw bestelling geleverd dient te worden. U kunt uw bestelling ook afhalen bij onze vestiging in Cruquius (gemeente Haarlemmermeer).

Betaalmogelijkheden

Internetzonwering.nl biedt drie betaalmogelijkheden:
  • Via iDEAL bij bestellen
  • Overboeken vóór levering
  • Contante betaling bij bezorging
U hoeft niet per se te betalen op het moment van bestellen. Kiest u voor een andere betaalmethode dan contante betaling, dan dient het factuurbedrag uiterlijk binnen 3 werkdagen voor levering te zijn voldaan. Als u voor contante betaling (rembourslevering) kiest, dan kunt u contant betalen bij levering.

Hulp nodig bij bestellen?
Wilt u meer informatie over het bestellen van onze producten? Mail ons op: